Apple väckarklocka

Vill minnas att jag alltid har haft svårt att vakna tidigt på morgonen. Det spelar ingen roll om det är ett viktigt möte eller något kul som händer, jag är alltid morgontrött. Har testat att lägga mig i tid på kvällen, inte kolla på TV för sent på natten och undvika dricka kaffe efter klockan 18.00. Trots dessa ansträngningar är jag lika morgontrött varje dag.

Min räddning är alla väckarklockor jag ägt genom åren. Har en batteridriven klocka vid sängen. Brukar ställa in den på väckning 05.30. Ställer därefter in alarmet på mitt armbandsur att starta 05.45. Väckarklockor funkar för mig och jag kan inte leva utan dem idag.

Varför är man egentligen morgontrött? Har ingen aning varför jag alltid är trött när frun är pigg som en mört varje morgon. Hon går och lägger sig lika sent som mig och är ändå uppe tidigt varje morgon. Det är inte så mycket att grubbla på utan bara att acceptera.

Apropå klockor så kommer jag köpa min första Apple Watch kommande månad. Ska bli riktigt kul med en Apple Watch. Fick inspiration från en kollega som haft Apple Watch i snart 2 år. Han kan inte leva utan sin klocka och använder den till träning, lyssna på musik och kolla vilken tid det är på dygnet.

Om jag förstår det hela rätt så behöver du ett extra abonnemang eller SIM-kort om du skaffar en Apple Watch. Alternativet är att använda wifi till sin klocka.

Tycker det skulle vara coolt med en väckarklocka från Apple, hade lätt köpt en Apple väckarklocka.
När det gäller Apples produkter så har jag en Iphone, dator och lpad. Min Ipad använder jag mest, kollar film och surfar mycket på Ipaden. Tycker den är smidig att bära med sig.