Klitorisvibrator

Det finns många olika vibratorer att välja bland om du börjar titta runt lite. En klitorisvibrator eller lufttrycksvibrator som det också kan omnämnas finns i olika storlekar, material, färger och former men alla med samma ändamål, att stimulera din klitoris. Att veta vilken typ av vibrator man ska välja är inte alltid så lätt, du måste göra en liten undersökning innan du vet vad du letar efter. Framförallt om det är första gången du köper en vibrator. Alla är vi olika och även vibratorerna så det kan vara svårt i början att hitta rätt, du kan behöva investera i ett par olika vibratorer innan du hittar din favorit.

Vibratorerna är inte bara till för att stimulera klitoris utan kan användas till olika ställen så fundera först på var och hur du har tänkt att använda din vibrator innan du skaffar den. Klitorisstimulans brukar vara det som vi kvinnor vill uppleva först och främst då det ofta är det bästa sättet att få orgasm. Även här finns det lite olika sätt att få stimulans av en klitorisvibrator, många vill ha direkt beröring på klitoris medan en del vill ha invärtes vibrator samtidigt. Att veta hur du vill ha det kommer också att avgöra vilken typ av vibrator du ska välja.

Olika typer av klitorisvibrator

Som sagt, utseendet och funktionen är olika och det finns många sköna klitorisvibratorer att välja bland. En del har en form precis som ett ägg medan andra är platta. Hör du till de kvinnor som vill ha vibrationer inne i slidan kan du med fördel köpa en vibrerande stav. Den kan användas både inuti och utanpå för stimulans men inte samtidigt. En annan variant är den vibratorn som stimulerar yttre och inre samtidigt, den så kallade rabbiten. Om du enbart vill ha klitorisstimulans och en vibrator som inte är så kraftfull så kan du köpa en fingervibrator. En G-punkts vibrator är ytterligare en typ vibrator som stimulerar både inuti och utanpå (eller enbart inuti).

Klitorisvibrator & olika styrkor

Kanske är du redan medveten om vilken styrka du vill ha på din vibrator, men om det är första gången du testar en kan du behöva införskaffa två olika. En vibrator med mer styrka och en med lite mindre, alla kvinnor är olika känsliga och för några så räcker det med en liten fingervibrator för att få en tillfredsställande orgasm. För den som letar efter riktigt kraftfulla vibratorer så finns den så kallade ”wands”, med sladd för att kunna ge extra kraftig stimulans.

Det är också bra att kolla att man kan anpassa vibrationerna i olika steg då du kanske behöver ha olika styrka under tiden och vid olika tillfällen.