Är du kreativ?

Jag tror att vi alla har en kreativ sida. Oavsett om det handlar om att fantisera om saker som inte finns, kunna måla fantastiska tavlor i akvarell eller bara kunna vara en problemlösare när något dyker upp längs vägen. Oavsett kreativitet så har vi människor en förmåga att skapa saker.

När jag gick i pension efter många år i IT-branschen, som inte kan tyckas vara så kreativ, så frågade min väninna mig en dag om jag ville gå med en tisdag och pärla armband tillsammans med en förening hon var aktiv i. Redan innan hon hunnit ställa färdigt frågan så skakade jag på huvudet men efter många om och men så stod jag redo tisdagen där på  klockan 10 för att följa med och pärla.

Självklart är du kreativ!

Ni förstår kanske min första inställning och med den i tankarna så kan man lätt tro att det första stycket i detta blogginlägget inte är skrivet utav mig, utan snarare min väninna. Men då ska jag tala om för er att denna tisdagen förändrade mitt liv. Numera är min mest besökta sida på internet Pärlgrossisten och jag kan inte sluta titta på det fantastiska utbud dem erbjuder. Pärlor i alla färger och former, allt du behöver för att göra smycken, alla andra tillbehör som du någonsin kan tänkas behöva när du pärlar och skapar smycken men även mycket inspiration.

Pärlgrossisten levererar numera paket till mig varje vecka och jag pärlar för det allra mesta om dagarna. Både mina barn, barnbarn och barnbarns barn bär mina pärlarmband och halsband och är nog framförallt glada att jag har något att göra om dagarna istället för att sitta vid min tv och kolla på gamla serier. Jag vill inte tvinga på er att sitta inne och pärla hela dagarna (även fast Pärlgrossisten gör detta till det roligaste jag vet) men det kan vara ack så viktigt att bara våga vara kreativ för din egen skull! Vad blir din nya hobby?