BIA original har hundbäddar till din vovve

Hundar och katter är populära husdjur. För egen del föredrar jag hundar, de är lite mer sociala och roligare att umgås med. Har sedan många år en beagle. Olle heter min hund. Gillar vovven och han är smidig att ha med när jag är ute på jakt under hösten, då just rasen beagle är en jakthund.

Under åren har vi gått lydnadskurser med Olle för att träna upp honom att bli en lätthanterad hund och bra kompanjon när jag är ute på jakt. Det är mycket energi i Olle och han bara älskar att ströva omkring i skogen på egen hand.

Förra året kände jag att det var dags att låta Olle få en egen säng hemma i huset. Han brukade sova på golvet i köket eller i fåtöljen i vardagsrummet. Golvet var inga problem för min del att han sov på, det var väl mest fåtöljen jag ville ha för mig själv. Han släppte en herrans massa hår i fåtöljen och det var väl något jag gärna skulle slippa.

På mässan MyDog i Göteborg hittade jag en monter med hundsängar av varumärket BIA original. Har kikat lite på hundbäddar i förbifarten tidigare men inte tittat närmare på att ha det som ett alternativ till Olle. Efter att ha snackat med tjejen som stod i mässmontern blev jag övertygad att skaffa en hundsäng till Olle. Fick lära mig så otroligt mycket om hundar och dess behov av sömn av tjejen. Jag trodde ju bara att det var vi människor som behövde en massa timmars sömn för att fungera bra.

Jag lämnade mässan med en hundbädd av märket BIA original under armen. Hundsängen är rätt smidigt och inte speciellt stor. Den har ett överdrag som jag tvättar någon gång i månaden och Olle sover numera nedanför min säng i hundsängen.

Nu har Olle lite svårt att prata, men han verkar nöjd med sin säng.