Min farmors största rädsla

Det hela började när vi var i Spanien på ett hotell med väldigt många våningar. Farmor som inte är rädd för något annars visade sig däremot efter en veckas hissåkande att hon inte alls tyckte om detta. Det hela eskalerade när hon fastnade tillsammans med en spanjor och fick sitta där i 40 minuter, svettandes utan vatten. Men hon överlevde. Men rädslan har verkligen tagit över.

Nu har farmor och farfar precis flyttat in till en lägenhet i Malmö och givetvis valde de översta våningen med den fantastiska utsikten. Men till en nackdel. Att man måste åka hiss upp. I samband med detta fick vi i familjen kolla upp en sak. Det var bara en sak. Nämligen hissjour i hela Skåne. MSW Service har just hissjour i hela Skåne och detta nummer ligger nu som favorit hos farmor. Inte för att det någon gång har hänt något i hissen men bara för att hon ska få lite lugn.

En bransch för trygghet

Hisservice är minst sagt en viktig del för att olika fastigheter ska ha en säker och felfri drift av hissen. Hissjour i hela Skåne blir definitivt en fördel hos MSW Service eftersom dem sträcker sig över ett stort område. Serviceavtalen går ut på att man anpassar det tillsammans med kunden och vad just den hissen är i behov av. Det är viktigt att avtalet och kostnaden blir med grund av vad just den berörda hissen behöver. Oavsett hissmodeller så finns det kompetens och på så vis kan man känna sig ännu tryggare.

Farmor åker som sagt upp och ned i den där hissen varje dag och verkar ha kontroll över sin största rädsla. Alla dagar i veckan – dygnet runt – kan hon däremot ringa MSW för hisservice och det kanske är just det som gör henne lugn.