Minska den ekonomiska stressen

Som egenföretagare har jag alltid upplevt det lite extra kämpigt med att ha hand om företagsekonomin på egen hand, då det krävs extremt mycket mer tid och jobb än man tror och det är lätt att glömma viktiga saker. Därför valde jag för ett tag sedan att anlita en redovisningsbyrå och jag kan ärligt säga att det är den bästa investeringen jag gjort hittills för mig och mitt företag.

Hjälpen från KP revision gör att jag kan fokusera på mina huvudsysslor

Företaget jag anlitade är https://www.kprevision.se/ och dom har hjälpt mig med alltifrån redovisning till deklarationer och ekonomisk rådgivning. Att faktiskt våga släppa in professionella revisorer och redovisningskonsulter till att ta hand om sådant som du själv bara tycker är krångligt och tar upp dyrbar tid är något som bara blir till det bättre. Helt plötsligt kan jag göra massa andra viktiga saker på firman och även involvera KP revision och deras ekonomiska rådgivning när det handlar om underlag till vissa inköp och stora affärsmässiga beslut. Ibland kanske man kör på lite för fort och inte riktigt tänker till innan man fattar stora viktiga beslut, vilket kan resultera i att man tar beslut och gör investeringar som inte är till företagets fördel.

Personlig och lyhörd service

Något jag verkligen tycker ger KP revision ett extra plus i kanten är deras grymma service. Kontakten oss emellan är verkligen personlig och lyhörd, det finns ingenting dom inte hjälper till med om jag frågar. Nu när det närmar sig för årets sista bokslut och årsredovisning kunde jag inte ha varit nöjdare över valet att anlita en revisor och redovisningskonsult och jag kan varmt rekommendera alla er där ute som känner igen er i min tidigare situation att göra detsamma. Lätta på ekonomistressen och överlåt den delen till de som faktiskt vill och kan göra jobbet åt er.