Solceller från Elektriska Montagebyrån i Helsingborg

Jag har under många år funderat på de avtryck man gör i miljön, och funderingarna har verkligen inte minskat sedan barnen kom Man vill ju gärna att de skall ha en dräglig värld att leva i. En del grannar har investerat i solceller och solcellspaneler, och jag har alltid intalat mig att det där kan jag göra senare. När jag sett artiklar i magasin och nyhetstidningar har jag alltid läst och fascinerats. Vi har solen med all sin energi, och vi lyckas inte ta vara på den, det är ju inte klokt egentligen. Någonstans såg jag att om var tredje byggnad i Sverige hade solpaneler skulle det täcka hela landets energibehov.

Vidare så höjer det värdet på din fastighet, om du inte använder den el som produceras, kan du sälja den vidare. Det kan också finnas avdrag att göra på installationskostnaderna, hör med din installatör om vilka regler som gäller då dessa kan ändras.

Tänk på att industrisemestern börjar snart, så det kan bli svårt att få något gjort de närmaste veckorna, men till hösten kan ert hem komma igång med solceller. Själv har jag varit i kontakt med Elektriska Montagebyrån här i Helsingborg.

Så för att sammanfatta, fyller du följande förutsättningar, Har villa, intresserad av solceller och bor i Helsingborg, då finns det ingen anledning att inte ta steget. Miljön och dina barn kommer att tacka dig.